h

65 blijft 65, ook op de 50+ beurs

18 september 2009

65 blijft 65, ook op de 50+ beurs

Op dit moment wordt in de jaarbeurs in Utrecht de 50+ beurs gehouden. En natuurlijk is de SP daar aanwezig om aandacht te vragen voor de actie 65 blijft 65! Dat door de vooruitgang meer mensen kunnen genieten van hun oude dag is namelijk geen reden om de AOW-leeftijd te verhogen. We leven niet om te werken, maar werken om te leven. Veel bezoekers van de beurs zijn het met de SP eens en het loopt daarom ook storm bij de stand van de SP.

img_7412

Actieve SP-ers uit Utrecht en van ver daarbuiten staan samen met SP Tweede Kamerleden handtekeningen op te halen ter ondersteuning van de actie. En inmiddels hebben duizenden bezoekers van de beurs al getekend. De 50+ beurs in de Jaarbeurs in Utrecht gaat nog door tot en met zondag 20 september. Dus kom naar de jaarbeurs en teken de petitie!

img_7461

Voor meer informatie en het online tekenen van de petitie kijk op: www.65blijft65.nl

 

U bent hier