h

SP Utrecht klaar voor de verkiezingen

10 december 2009

SP Utrecht klaar voor de verkiezingen

groepsportret-kandidaten-sp Gisteravond hebben de SP-leden van Utrecht de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma vastgesteld. Tim Schipper, huidige fractievoorzitter, zal in maart lijsttrekker zijn. "Ik ben blij met het vertrouwen van de leden en heb er veel zin in om samen met deze kandidaten in maart te gaan strijden voor een sociaal Utrecht. We hebben een goede lijst en een goed programma, we zijn klaar voor de campagne."

Tim Schipper

Tim Schipper

De top tien bestaat uit de huidige raadsleden en nieuw talent. Het is een mix geworden van ervaring en talent. Alle kandidaten zijn al jaren binnen de afdeling actief geweest bij acties, campagnes en onderzoeken van de SP. Samen zullen de kandidaten gaan voor een sociaal Utrecht.

Verkiezingsprogramma Op de algemeen ledenvergadering werd ook het verkiezingsprogramma vastgesteld. De leden hadden goed met de programmacommissie meegedacht, gezien de vele amendementen. "Je ziet dat de toekomst van Utrecht leeft onder de leden, gezien de goede amendementen. Het programma is dankzij hun inbreng nog beter geworden." stelt Tim Schipper. In totaal werden er ruim 50 amendementen ingediend.

Onze top tien voor maart:

1. Tim Schipper
2. Nicole van Gemert
3. Michel Eggermont
4. Chris Baerveldt
5. Michael Wijlhuizen
6. Lars van de Groep
7. Stijn Dekker
8. Edith den Besten
9. Alexander Begheyn
10. Mariken van Nimwegen

kandidatenlijst-sp-utrecht

groepsportret-kandidaten-sp-3

U bent hier