h

SP Utrecht steunt chauffeurs GVU in open brief aan directie

20 januari 2010

SP Utrecht steunt chauffeurs GVU in open brief aan directie

In een open brief aan de directie van het Gemeentelijk Vervoersbedrijf Utrecht (GVU) stelt de SP Utrecht dat het besluit tot verbod op actievoeren tegen verhoging van de AOW leeftijd naar 67 kortzichtig is en dat de directie de rekening later zal betalen.

P Utrecht steunt chauffeurs van het GVU in hun protest tegen verhoging AOW leeftijd ondanks dat de publieksvriendelijke actie door de rechter is verboden. De SP betreurt de keuze van de directie van het GVU om naar de rechter te stappen. De SP zal bij toekomstige acties de vakbonden en de chauffeurs steunen in hun strijd tegen de verhoging van de AOW-leeftijd.

chipkaart-gvu-1

In Den Haag en Rotterdam vonden de directies het niet nodig om hun eigen personeel te dwarsbomen in hun protest tegen de kabinetsplannen. Daar kunnen chauffeurs wel hun terechte zorgen over deze plannen uiten. Voor de SP is het duidelijk, 65 blijft 65.

Klik hier voor de open brief aan directie GVU

U bent hier