h

Toch geen papieren Ublad?

4 februari 2010

Toch geen papieren Ublad?

Op de site van Studentenprotest Utrecht las de SP Utrecht het bericht: "Redactie Ublad: Bedrog van het College van Bestuur". Hierin staat dat, ondanks dat er een overeenkomst is tussen het College van Bestuur (CvB) en de studenten over het voortbestaan van het papieren Ublad, het CvB toch van plan is om het papieren Ublad van de hand te doen. In het artikel staat: "Het is een voorbeeld van hoe het CvB macht probeert uit te oefenen op mensen, door de hele redactie onder druk te zetten nu duidelijk is dat het niet meer volstaat om alleen de hoofdredacteur helemaal onder de duim te houden."

Als dit waarheid blijkt te zijn, is de SP niet te spreken over de gang van zaken, zijn we geschoqueerd over de omgang van het bestuur met de studenten en over de druk die het bestuur uit lijkt te oefenen op de redactie. De SP Utrecht verwacht daarom ook zo snel mogelijk opheldering in deze zaak.

bezetting-bestuursgebouw-universiteit

De SP Utrecht zal deze zaak blijven volgen en zal blijven strijden voor goed onderwijs voor iedereen en stelt daarom: Bezuinigingen op hogeronderwijs zijn dom en onrechtvaardig!!!

De studenten kunnen daarom blijven rekenen op de steun van de SP!

U bent hier