h

SP stemmers bedankt

4 maart 2010

SP stemmers bedankt

Natuurlijk bedanken we de duizenden SP stemmers. Bedankt voor het vertrouwen dat u gisteren heeft uitgesproken in de SP afdeling Utrecht. Vanwege de tegenvallende uitslag zullen we de komende vier jaar met een iets kleinere fractie verder moeten. Dat is even slikken en weer door gaan. Want naar voorbeeld van het gedicht van Karel Glastra van Loon, gaan SP-ers "niet mokkend aan de kant staan."

We blijven werken aan een betere stad, hierbij kunnen we alle hulp goed gebruiken. Doe mee, Steun de SP ook in de toekomst en word nu lid. Ga samen met ons aan de slag. Straks met de campagne voor de Tweede Kamer verkiezingen. Maar ook met onze acties in de buurten, tegen de verspilling door de bestuurders, voor schone lucht, betaalbare woningen en goede voorzieningen - doe mee voor de sociale toekomst van Utrecht.

U bent hier