h

Stem vandaag sociaal

3 maart 2010

Stem vandaag sociaal

Het is 3 maart, vandaag kunt u kiezen voor een sociale toekomst voor Utrecht. Een toekomst waarin we samen aan de slag gaan. JIJ, IK, WIJ.

Vandaag kunt u laten weten dat u wilt dat er een einde komt aan de afbraak van de sociale woningbouw en een begin wordt gemaakt met het renoveren ervan. U laat weten dat straks gewerkt moet gaat worden aan goede buurtvoorzieningen, goede thuiszorg, een schone lucht, veilige wijken waar overlast wordt voorkomen en dat er een einde komt aan de verspilling van miljoenen euro's voor het prestige van bestuurders. Utrecht is een stad waarin iedereen belangrijk is.

posters-kan-wel

De SP is de garantie voor deze Sociale toekomst. Hiervoor hebben we ons in de afgelopen jaren ingezet en dat blijven we ook na het sluiten van de stembussen doen. Een inspanning die we niet alleen in de gemeenteraad leveren. Honderden mensen zetten zich vrijwillig voor onze partij in, bijvoorbeeld bij de hulpdienst en bij onze jongeren organisatie ROOD. We blijven na vandaag de straat op gaan om met mensen te praten en eigen onderzoek doen, zodat we precies weten wat er speelt in Utrecht. Zo blijven we kritisch kijken naar wat er in onze stad wordt gedaan.

Stem vandaag SP, de partij waar je morgen ook nog wat aan hebt. Nog eens zien wat we allemaal gaan doen? LeesĀ  hier ons verkiezingsprogramma.

U bent hier