h

Feestelijk slot campagne in café Flitz

4 juni 2010

Feestelijk slot campagne in café Flitz

Kom woensdag 9 juni met de SP Utrecht de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen feestelijk afsluiten in café Flitz (rozenstraat 15, Utrecht). In de feestzaal van dit gezellige café zij we vanaf 21:00 aanwezig, om met zijn allen de uitslag te bekijken en alle mensen te bedanken die zich voor de SP Utrecht hebben ingezet.

Woensdag 9 juni is het einde van een wervelende campagne. Zelden was de SP in Utrecht zo zichtbaar als de afgelopen weken. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van onze vrijwilligers. Hun inspanningen alleen al zijn een feestje waard. Maar het is het resultaat dat telt.

Om 21:45 wordt de eerste exit-poll verwacht en om middernacht verwachten we de uiteindelijke uitslag van de stembusgang. Deze tijdstippen nog onder voorbehoud, maar zorg dat je er bij bent. Voor hapjes en drankjes wordt uiteraard gezorgd.

U bent hier