h

Ledenvergadering Provinciale Statenverkiezingen

5 oktober 2010

Ledenvergadering Provinciale Statenverkiezingen

Op 2 maart 2011 vinden er nieuwe provinciale statenverkiezingen plaats. De eerste stap die we als SP moeten zetten is het vaststellen van een goed verkiezingsprogramma. Hierbij willen we zoveel mogelijk SP-ers betrekken.
Waarop willen we de volgende jaren inzetten? Welke rol moet de provincie volgens de SP spelen? Waar kan de provincie maar beter op bezuinigen?

Op 13 oktober organiseert de afdeling een ledenvergadering in zalencentrum Zuid, Amaliadwarsstraat 2d (op het einde van het parkeerterrein naast de kerk). De zaal is open vanaf 19.30, de discussie start om 20.00 uur stipt.

We willen alle leden die van plan zijn naar de vergadering te komen om van te voren het concept-verkiezingsprogramma te lezen. (het verkiezingsprogramma sturen we je toe als je een mailtje stuurt naar utrecht@sp.nl of belt met onze fractiemedewerker Alexander: 030-2861184)
Omdat we het uiteindelijke verkiezingsprogramma nog wel wat compacter willen maken willen we je vragen alvast na te denken wat volgens jou de belangrijkste 5 punten zijn.

U bent hier