h

Organisatie SP

25 mei 2018

Kandidaatstelling verkiezingen Provinciale Staten 2019

Foto: Vysotsky

Op 20 maart 2019 vinden de verkiezingen plaats voor de Provinciale Staten. De zittingsduur voor de Provinciale Staten is vier jaar. Vanaf deze week is de kandidaatstelling geopend. SP-leden, die zichzelf herkennen in het onderstaande profiel, kunnen zich kandideren.

Lees verder
16 november 2017

SP Hulpdienst: schimmelprobleem in woning opgelost

De SP Hulpdienst helpt mensen met problemen, waar ze zelf niet zo snel een oplossing voor hebben. Voor een succesvolle afronding is soms geduld en doorzettingsvermogen nodig, want de oplossing voor onderstaand schimmelprobleem duurde een jaar. Een goed voorbeeld van hoe de SP Hulpdienst aan de slag gaat. Lees hieronder een recente ervaring van Ludka Lyskawa, één van onze hulpdienstmedewerkers.

Lees verder
18 april 2017

Schimmel in huis aangepakt na tussenkomst SP-hulpdienst

De SP-hulpdienst helpt mensen met problemen, waar ze zelf niet zo snel een oplossing voor hebben. Onlangs behaalde de SP-hulpdienst een mooi succes. Bij een huurder van een sociale huurwoning bestond al jaren schimmelvorming aan één kant van de woning: in de badkamer, de slaapkamer en de serre. De wand grenst aan de koude hal.Lees verder
4 juli 2016

Nieuwe hulpdienst op dreef

De hulpdienst van de SP-afdeling Utrecht is sinds begin 2016 uitgebreid en vernieuwd en bestaat uit 5 enthousiaste vrijwilligers onder coördinatie van Bob Ruers. Zij zijn samen verantwoordelijk voor het beantwoorden voor de talrijke hulpvragen, die met regelmaat bij de hulpdienst binnenkomen. We zijn benieuwd naar hun ervaringen. We vragen ernaar bij coördinator Bob Ruers.

Lees verder
31 oktober 2015

Bijeenkomst: 8 november Sharon Gesthuizen over vluchtelingen

Foto: SP.nl

Zondag 8 november komt kandidaat-partijvoorzitter Sharon Gesthuizen naar Utrecht voor een bijeenkomst over vluchtelingen. Sharon heeft zich de afgelopen jaren als Kamerlid ingezet voor de vluchtelingen. Op de bijeenkomst zal onder andere besproken worden hoe de massale vluchtelingenstroom op gang is gekomen en wat dit nu voor Nederland betekent.

Lees verder
6 september 2015

Vincent Wijlhuizen stopt als raadslid SP Utrecht

Vincent Wijlhuizen beëindigt met directe ingang zijn raadslidmaatschap voor de SP in Utrecht. De reden voor het vertrek van Wijlhuizen is onvrede over de interne organisatie van de fractie.  Hij ziet daarbij geen vooruitgang in de gemaakte verbeterafspraken. Nog steeds staat hij achter de grondbeginselen van de SP en zal dan ook lid blijven van de landelijke partij.

Lees verder
2 september 2015

Ledenvergadering 23 september

Foto: SP

Op 28 november zal het 21ste landelijke partijcongres worden gehouden in Utrecht. We bespreken op die dag de koers van de partij voor de komende jaren en we kiezen het nieuwe partijbestuur. Alle leden van de afdeling Utrecht worden, in de aanloop naar dit congres, uitgenodigd voor een ledenvergadering op woensdag 23 september.

Lees verder
18 juni 2015

Woensdag 1 juli: ledenvergadering

Alle SP-leden in Utrecht worden opgeroepen voor een ledenvergadering die op woensdag 1 juli plaats zal vinden . Op de agenda staat het bespreken van het jaarverslag van de afdeling en het besprek van het verslag van de congrescommissie.

Lees verder
3 augustus 2012

Campagnenieuws: SP-avond op 20 augustus

Op zondag 19 augustus gaat de SP-verkiezingscampagne écht van start. Dit gebeurt tijdens de ledendag 'SP OPEN AIR' in het openluchtmuseum in Arnhem. Hier zijn nog kaarten voor te krijgen op SP net.

Lees verder
9 januari 2011

Grote opkomst nieuwe ledendag

Afgelopen week was er weer een nieuwe-ledenavond bij de SP in Utrecht. Zo'n 25 mensen trotseerden het slechte weer en kwamen samen in het Milieucentrum aan de Oude Gracht om meer te weten over wat de SP zoal doet in Utrecht.

Lees verder

Pagina's

U bent hier