h

Enquete bibliotheek Vleuten

28 juli 2011

Enquete bibliotheek Vleuten

De gemeente heeft het onzalige plan bedacht om van de bibliotheek in Vleuten een onbemande vestiging maken en de collectie flink te verkleinen. Voor zover de SP kon nagaan, is het plan tot nu toe op geen enkele manier bekend gemaakt in Vleuten. De SP wil graag van de gebruikers van deze bibliotheek horen wat zij van deze bezuiniging vinden. Daarom trekt de SP Vleuten in om enquêtes af te nemen bij de bewoners. Maar de enquête kan ook digitaal ingevuld worden.

Als u het niet eens bent met de bezuinigingsplannen op de Vleutense bibliotheek kunt u ook een email naar de Utrechtse gemeenteraadsleden sturen met het verzoek om tegen deze plannen te stemmen:  raadsleden@utrecht.nl

Klik hier om naar de enquête te gaan.
(de enquête staat niet meer online)

U bent hier