h

SP Tweede Kamerleden in discussie met Utrechters

21 oktober 2011

SP Tweede Kamerleden in discussie met Utrechters

ewout_irrgang_sadet_karabulut

Vrijdag 28 oktober komen SP Tweede Kamerleden Ewout Irrgang en Sadet Karabulut naar Utrecht om te praten over onder andere het omstreden pensioenakkoord en de gevolgen van de eurocrisis in Europa en Nederland.

De avond is georganiseerd door de Utrechtse afdeling van de SP, die hiermee een podium wil bieden aan alle Utrechters om met deze twee Kamerleden te komen discussiëren over hun ideeën en oplossingen. Iedereen is dan ook welkom om aan te schuiven en mee te doen. 

vrijdag 28 oktober 2011
20.00-22.00 uur in Moira

Wolvenstraat 10, Utrecht

Zaal open vanaf 19.30 uur
Gratis toegang

Zie ook de eerdere aankondiging op onze website.

U bent hier