h

2500 handtekeningen voor OV-petitie binnen

15 juni 2012

2500 handtekeningen voor OV-petitie binnen

 
Het Bestuur Regio Utrecht (BRU) wil zwaar gaan snijden in het stadsbusvervoer in Utrecht, De Bilt en Zeist. Tegelijk wordt een prijsverhoging van 5% doorgevoerd. In april startte de SP daarom een campagne voor behoud van goed openbaar vervoer.

Gisteren bereikte de petitie '1 voor OV' de mijlpaal van 2500 handtekeningen. Naast de 651 die er binnen zijn op internet, tekenden inmiddels ook vele honderden mensen de papieren handtekeningenlijsten, waarmee de SP de afgelopen tijd de boer op is gegaan.

SP-raadslid Michel Eggermont: "Het is duidelijk dat het verzet tegen deze onzalige plannen breed leeft. We gaan de komende weken dan ook door met het mobiliseren van de buurten waar de hardste klappen vallen. Dit plan moet gewoon van tafel."

Iedereen die wil helpen is van harte welkom. Zie de campagnepagina voor meer informatie.

U bent hier