h

11 november: tweede SP MKB-dag in Utrecht

4 november 2013

11 november: tweede SP MKB-dag in Utrecht

DE AANMELDING VOOR DEZE TWEEDE SP MKB-DAG IS NU GEOPEND!

Na het succes van de eerste MKB dag van maart vorig jaar organiseert de SP op maandag 11 november opnieuw een dag voor ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf. De bijeenkomst is dit jaar nog groter van opzet en zal daarom plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht.

SP-Europarlementariër Dennis de Jong: "De voorzitter van MKB-Nederland zal mij aan een kruisverhoor onderwerpen en de punten aflopen waar het MKB in 2009, voorafgaand aan de Europese verkiezingen, aandacht voor vroeg, om te kijken wat wij daar mee hebben gedaan. Niet voor niets heet de bijeenkomst: Even afrekenen?"

Aanmelden kan hier.

Dennis de Jong op SP MKB-dag 2012

Dennis de Jong (rechts) in gesprek met ondernemers op MKB-dag 2012                                 Foto: SP.nl 

U bent hier