h

SP-Kamerlid Karabulut trapt onderzoek Kanaleneiland af

18 januari 2014

SP-Kamerlid Karabulut trapt onderzoek Kanaleneiland af

 

SP-Kamerlid Sadet Karabulut heeft vandaag het buurtonderzoek van de SP Utrecht in Kanaleneiland afgetrapt. De komende maanden gaan vrijwilligers van de SP de deuren langs om inwoners te vragen hoe zij over hun wijk, woning en leefomgeving denken.

SP-Lijsttrekker Nicole van Gemert: ‘De regeringspartijen, PvdA en VVD, maken huren fors duurder. De komende jaren krijgen huurders te maken met huurverhogingen van gemiddeld 5%. Zeker voor een wijk als Kanaleneiland heeft dat grote gevolgen. Wij willen van de mensen zelf horen hoe ze over dit soort plannen denken.’

De SP is de afgelopen jaren al veel in Kanaleneiland geweest. Samen met de inwoners van de wijk zette de partij zich in voor betaalbare huren en beter onderhoud aan woningen. Toen in 2012 de asbestcrisis uitbrak, steunde de SP de bewoners door onderzoek te doen en buurtbewoners te helpen bij het ontvangen van schadevergoeding.

Foto's: Maarten Hijink

Reactie toevoegen

U bent hier