h

Zondag 23 februari: Campagneaftrap

23 februari 2014

Zondag 23 februari: Campagneaftrap

 

Vanmiddag was het dan eindelijk zover: de Utrechtse SP heeft de campagne voor de raadsverkiezingen afgetrapt. Hoewel we al een tijd volop aan de slag zijn is het nu écht campagnetijd.

v.r.n.l. Nicole, Tim en Lies trekken de Rode Kaart
Foto: Vincent Wijlhuizen

In de Utrechtse Bazaar trokken lijsttrekker Nicole van Gemert en nummer 2 op de lijst Tim Schipper samen de Rode Kaart. De kaart was bestemd voor de gemeente Utrecht, die in de afgelopen tijd wél geld over bleek te hebben voor dure projecten in de binnenstad, maar niet voor het openhouden van buurthuizen en armoedebestrijding.

Naderhand kregen vele bezoekers van de Bazaar van SP-vrijwilligers ook Rode Kaarten in handen gedrukt waarmee ze over een paar weken een duidelijk signaal kunnen afgeven.

Van Gemert: "Wij roepen alle Utrechters op hun stemkaart goed te bewaren. Op 19 maart hebben zij het namelijk voor het zeggen en kunnen ze afrekenen met de partijen die landelijk én lokaal de verkeerde keuzes hebben gemaakt." Een stem op de SP is een 100% sociale stem!
 

Campagnevoeren doen we met zijn allen, samen maken we Utrecht menselijker en socialer. Dus kom erbij, sluit je aan en doe mee!
 
 
Dus wil je de komende weken meehelpen, bel of mail dan Hilde via hildekoelmans@hotmail.com of 06-2412 6106.

Reactie toevoegen

U bent hier