h

Campagne GR 2014

28 maart 2014

Nieuwe 4-koppige SP-fractie geinstalleerd

Vier SP'ers in de Utrechtse raad: dat is het mooie resultaat van de verkiezingswinst van vorige week. Gisteren werden zij op feestelijke wijze in het Stadhuis geinstalleerd. 

De voltallige nieuwe raad met onze SP'ers Nicole van Gemert, Tim Schipper, Hilde Koelmans en Vincent Wijlhuizen

Lees verder
20 maart 2014

Winst, op weg naar 100% sociaal!

Het was een waar feest, gisteravond in café Hofman in Utrecht, ruim 150 SP’ers bij elkaar. Sjaak Bral die de avond op zijn fantastische manier aan elkaar praatte, muziek van SPic&Span en samen met Emile naar de uitslagen kijken.

Lees verder
18 maart 2014

Niet vergeten woensdag!

Verkiezingsprogramma's, wat heb je eraan? Het gaat erom wat je hebt gedaan.

Kan zo op een tegeltje. Hieronder een kleine bloemlezing uit het Twitter-cv van de SP:

Lees verder
17 maart 2014

Paulus Jansen: ‘Zonder SP in het bestuur geen sociale stad’

Afgelopen week maakte de SP in Utrecht bekend dat SP-Kamerlid Paulus Jansen beschikbaar is als wethouder namens de SP in Utrecht. Volgens Jansen is een stem op de SP de enige garantie om Utrecht 100% sociaal te maken. ‘Het huidige college stelt zich op als de loopjongen van Rutte en Samsom. De thuiszorg wordt afgebroken en de huren knallen omhoog. Utrecht moet geen vazal van Den Haag zijn, maar de rug rechten en staan voor sociale politiek.’

Lees verder
15 maart 2014

Emile Roemer: “SP toe aan meebesturen in de vier grote steden”

 
20140315_Emile Roemer op de Stadhuisbrug 
De SP is eraan toe om na de raadsverkiezingen ook in de grote steden aan de knoppen te zitten. We hebben bewezen in Arnhem, Groningen, Nijmegen en Eindhoven dat we het kunnen. Dat was de boodschap van Emile Roemer tijdens zijn bezoek op 15 maart aan Utrecht. Hieronder het verslag van een mooi feestje.

Lees verder
9 maart 2014

Sponzenfestival!

Zon, ballonnen, muziek van Spic 'n Span en schuursponzen, heel veel schuursponzen. Dat was het vrolijke beeld van het geslaagde SPonzenfestival , zaterdag 8 maart op de Neude. Er was soep en limonade, kinderen werden vakkundig geschminkt en konden een duik nemen in het sponzenbad.

Foto: Sander van Oorspronk Lees verder
6 maart 2014

SP organiseert sponzenfestival op de Neude

De SP in Utrecht organiseert zaterdag aanstaande een sponzenfestival op de Neude in Utrecht. Het festival staat geheel in het teken van de schuurspons – het karakteristieke campagnemiddel van de SP waarmee ook dit jaar weer aandacht wordt gevraagd voor het belang van sociaal stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014.

Lees verder
23 februari 2014

Zondag 23 februari: Campagneaftrap

 

Vanmiddag was het dan eindelijk zover: de Utrechtse SP heeft de campagne voor de raadsverkiezingen afgetrapt. Hoewel we al een tijd volop aan de slag zijn is het nu écht campagnetijd.

v.r.n.l. Nicole, Tim en Lies trekken de Rode Kaart
Foto: Vincent Wijlhuizen

Lees verder
14 februari 2014

Campagneaftrap SP uitgesteld

 

Uit respect voor de dienst voor Els Borst in de Domkerk is de SP campagneaftrap – die gepland stond voor aanstaande zaterdag - uitgesteld. De partij vindt een feestelijke aftrap van de campagne niet gepast op de dag waarop familie, vrienden en partijgenoten van Els Borst de politica herdenken. De SP Utrecht wenst hen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Lees verder
3 februari 2014

SP Utrecht doet natuurlijk weer mee!

Vanmorgen hebben we alle formaliteiten afgehandeld om mee te mogen doen aan de Gemeenteraadsverkiezingen.

SP Utrecht doet weer mee!

Lees verder

Pagina's

U bent hier