h

SP organiseert sponzenfestival op de Neude

6 maart 2014

SP organiseert sponzenfestival op de Neude

De SP in Utrecht organiseert zaterdag aanstaande een sponzenfestival op de Neude in Utrecht. Het festival staat geheel in het teken van de schuurspons – het karakteristieke campagnemiddel van de SP waarmee ook dit jaar weer aandacht wordt gevraagd voor het belang van sociaal stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014.

Van 11.00 tot 15.00 uur is de SP op de Neude te vinden. Utrechters kunnen met de SP-sponzen gooien, cupcakes bakken, baden in een bad van sponzen en een lekker soepje mee-eten. Ook wordt de bevolking in de gelegenheid gesteld om te 'stemmen met de spons'. Door een beperkt hoeveelheid sponzen te verdelen over belangrijke onderwerpen als zorg, vervoer, wijken en verkeer kunnen mensen zelf beslissen waaraan het belastinggeld besteed dient te worden.

SP-fractievoorzitter Tim Schipper: "Het sponzenfestival wordt een mooi feestje met een serieuze ondertoon. De verkiezingen van 19 maart worden belangrijker dan ooit. Wij willen Utrechters duidelijk maken dat je stem op 19 maart dubbel telt: je kunt Utrecht 100% sociaal maken en een rode kaart uitdelen aan de afbraakpolitiek uit Den Haag." 

 

Reacties

Geweldig idee !

Ik vind het ook een erg leuk ding, waar je alle kanten mee opkunt, met de schuurkant kun je ook nog boeventronies als van Teeven uit de bladen verwijderen...

Maar de nieuwe blijven niet meer zitten op het stuur van de Sp-ons Plakmobiel...

Heeft er nog iemand een doos ouderwets hoekige sponssjes van 2012 over, die kan dan in de file voor het stoplicht uitdelen, de mooie afgronde hoekjes SP-ons van 2014 waait van mijn stuur namelijk.

Ernst
Dorpsstraat 12 Mheer

Plaatje SP-Ons Mobiel:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=491583654187198

Reactie toevoegen

U bent hier