h

Woensdag 1 juli: ledenvergadering

18 juni 2015

Woensdag 1 juli: ledenvergadering

Alle SP-leden in Utrecht worden opgeroepen voor een ledenvergadering die op woensdag 1 juli plaats zal vinden . Op de agenda staat het bespreken van het jaarverslag van de afdeling en het besprek van het verslag van de congrescommissie.

Een klein half jaar na het vaststellen van het jaarplan is het tijd om te evalueren waar we staan als afdeling. Dit doen we via een jaarverslag. We bespreken wat er goed gaat en wat er nog beter kan in onze afdeling.

Ook zal op deze avond gesproken worden over het verslag, geschreven door de congrescommissie, over de algehele staat van de SP en de ontwikkelingen binnen de partij van juni 2012 tot mei 2015. Dit doen we in de aanloop naar het landelijke SP-congres van november 2015.

De ledenvergadering zal plaatsvinden op 1 juli om 20:00 uur in het SP-pand aan de Wijde Begijnestraat 122. Het jaarverslag van de afdeling is vanaf nu op te vragen. Hier hoef je geen amendementen voor aan te leveren.

Het verslag van de congrescommissie is nu te vinden op spnet.nl. Je kunt ook een papieren versie opvragen. Amendementen op het verslag van de congrescommissie kunnen tot 27 juni ingeleverd worden. Noem hierbij de pagina en de regelnummers.

Je hoeft je niet op te geven voor de avond, maar er wordt wel van je verwacht dat je je goed voorbereidt als je komt. Aanvragen van de verslagen en aanleveren van amendementen kan via utrecht@sp.nl of bij Milos Todorovic (06-81284129).

Reactie toevoegen

U bent hier