h

Buurtbijenkomst: Bibliotheek Lunetten gaat verhuizen?

29 september 2016

Buurtbijenkomst: Bibliotheek Lunetten gaat verhuizen?

Foto: Onbekend / www.lunetten.nl

Onlangs werd bekend dat de bibliotheek in Lunetten mogelijk gaat verhuizen van de Musketon naar het Furkaplateau. De nieuwe locatie is voor de helft kleiner en ligt aan de rand van de wijk tussen kantoorgebouwen. De SP is vorige week een buurtonderoek gestart en inmiddels hebben ruim honderd Lunettenaren al laten weten wat ze van deze plannen vinden.

Op 19 oktober zal er in de grote zaal van de Musketon een buurtbijeenkomst plaatsvinden om het over deze verhuizing te hebben. Vanaf 19:30 bent u welkom, de bijeenkomst zal om 20:00 uur beginnen. De SP zal samen met andere onafhankelijk organisaties uit Lunetten hierbij aanwezig zijn.

Wilt u al eerder uw mening kwijt over deze plannen? De SP wilt het graag weten. U kunt de vragen op ons buurtonderzoek hier beantwoorden.

Wat: buurtbijeenkomst over de verhuizing van de bibliotheek in Lunetten

Waar: de Musketon, Hondsrug 19, grote zaal

Wanneer: woensdag 19 oktober, inloop 19:30 uur, start programma 20:00 uur

Reacties

Het zou fijn zijn als de bibliotheek midden in de wijk gaat blijven. Een centrale plek zorgt ervoor dat mensen makkelijk gebruik blijven maken van de bibliotheek. Een decentrale plek wordt mogelijk minder bezocht, wat voor opheffen van de bibliotheek kan zorgen.

De bieb moet centraal in het winkelcentrum blijven, goed bereikbaar en veilig voor kinderen. Ook ben ik tegen verkleinen van de bieb. Er moet genoeg keuze blijven voor de beginnende lezertjes! Lezen moet leuk en bereikbaar blijven voor iedereen!

Reactie toevoegen

U bent hier