h

Gemeente ruimt afval niet op: vragen SP nodig voor actie

15 oktober 2020

Gemeente ruimt afval niet op: vragen SP nodig voor actie

Aan de achterkant van de winkels aan de Marco Pololaan in Kanaleneiland lag al sinds het begin van de zomervakantie een berg afval. Een bewoner van de Afrikalaan was sinds die tijd tevergeefs bezig dit verwijderd te krijgen door meldingen te doen bij de Gemeente. Omdat de situatie medio oktober nog steeds niet was veranderd, stelde de SP mondelinge vragen.

De bewoner in kwestie heeft sinds augustus wekelijks mailcontact gehad met Stadsbedrijven, tot voor kort zonder resultaat. Na de vragen van de SP is er eindelijk actie ondernomen en is de meeste troep inmiddels weg. Fractievoorzitter Tim Schipper: “Dit had nooit zo lang hoeven duren, maar blijkbaar zijn er mondelinge vragen nodig van de SP voordat de Gemeente in actie komt.

Reactie toevoegen

U bent hier