h

Spreek je verhuurder aan: Overvecht 27 augustus

26 augustus 2022

Spreek je verhuurder aan: Overvecht 27 augustus

Op zaterdag 27 augustus voeren we actie bij winkelcentrum Overvecht

Slecht geïsoleerde en slecht onderhouden woningen verbruiken veel te veel energie. Bewoners kunnen hun verhuurder hierop aanspreken middels een klachtbrief. Op onze pagina kunt u een korte vragenlijst invullen waarna wij u een model klachtbrief bezorgen. Die hoefte u alleen maar te ondertekenen en op te sturen.

We delen flyers uit om bewoners te helpen iets te doen aan de hoge energiekosten. We wijzen op de mogelijkheid om een energietoeslag aan te vragen bij de gemeente, en we hebben een lange boodschappenlijst bij ons voor Rutte: iedereen kan een boodschap achterlaten. We beginnen om 10:00 uur, bij de ingang van de AH, Roelantdreef.

In de bijlage staat de tekst van de flyer.

Reactie toevoegen

U bent hier