h

Superzaterdag - Lunetten

1 februari 2023

Superzaterdag - Lunetten

Foto: JC

Onder een stralend zonnetje waren afgelopen zaterdag, 28 januari, SP'ers uit onze afdeling en uit andere plaatsen in onze provincie op pad in Lunetten om handtekeningen op te halen voor onze grote Volkspetitie "Nationaliseer onze energie".

Het

was nog behoorlijk fris toen we onze tenten opsloegen bij het winkelcentrum, maar na de koffie, de koeken en de korte speeches van Jaswinder, Jan en Jasper gingen we in groepjes van twee, drie of vier de wijk in. Ook in het winkelcentrum zelf waren we bezig om mensen aan te spreken om onze actie te steunen.

Opvallend was de positieve respons als men hoorde waar het over ging. Nou ja, zo vreemd is dat ook weer niet: intussen weet iedereen wel welke ellende de rechtse partijen hebben aangericht.

De actie was ook het moment waarop de campagne voor de Provinciale Staten verkiezingen werd afgetrapt. Met een interview van lijsttrekker Jan Breur door regiovertegenwoordiger Annemarie Mineur werden de hoofdpunten van het SP-programma nog eens toegelicht.

Ook Jasper van Dijk zette in de van hem bekende stijl nog eens breed uiteen waar de SP voor staat en welke problemen we moeten oplossen.

Reactie toevoegen

U bent hier