h

Behoud de verkeerstuin, teken de petitie!

16 april 2024

Behoud de verkeerstuin, teken de petitie!

Foto: Verkeerstuin

Het is niet voor het eerst, maar opnieuw wordt de educatieve verkeerstuin in Park Transwijk bedreigd in haar voortbestaan, omdat de gemeente Utrecht dreigt te stoppen met de subsidie. Wat in de Utrechtse begroting een afrondingsverschilletje is, is voor de Verkeerstuin bestaanszekerheid. Die sluiting mag niet doorgaan: teken daarom de petitie die de Verkeerstuin is gestart!

Al ruim 60 jaar kunnen jong, maar ook oud, zich in de Verkeerstuin voorbereiden op het dagelijks verkeer. Uit de stad, maar ook uit de regio en verder komen schoolklassen naar de Verkeerstuin om de leerlingen te leren hoe om te gaan met allerlei verkeerssituaties. Nu al zelfs willen scholen plek reserveren voor volgdend jaar. Maar ook ouderen kunnen er terecht voor bijvoorbeeld scootmobiellessen.

Als je dit net als de SP een onmisbare voorziening vindt, teken dan de petitie en kom op voor het voortbestaan van de Verkeerstuin!

Reactie toevoegen

U bent hier