h

Actie loont: Wel tijdelijke noodbrug Rivierenwijk

23 november 2010

Actie loont: Wel tijdelijke noodbrug Rivierenwijk

De bewoners van Rivierenwijk hebben succes geboekt. Na protest van de bewoners heeft de gemeente heeft alsnog ingestemd met een noodbrug. Dit is een tijdelijke oplossing voor fietsers en voetgangers bij de Oranjebrug - een belangrijke verbinding tussen Rivierenwijk en Hoograven -  tijdens het onderhoud. Volgens de gemeente was er in eerste instantie geen geschikte plek voor een noodbrug.

Na protest van de bewoners en vragen van de SP legt de gemeente alsnog binnen drie weken een noodbrug aan ter vervanging van de Oranjebrug over de Vaartsche Rijn. De noodbrug is bestemd voor fietsers en voetgangers tussen Rivierenwijk en Hoograven-Noord. De SP Utrecht feliciteert de bewoners met hun succes!

U bent hier