h

Vernieuwing en ervaring op kandidatenlijst SP Utrecht

1 december 2013

Vernieuwing en ervaring op kandidatenlijst SP Utrecht

De leden van de SP in Utrecht hebben de kandidatenlijst voor de gemeenteraads- verkiezingen 2014 vastgesteld. In een overvolle zaal werd gekozen voor een lijst die verjonging biedt, maar tegelijkertijd de ervaring en expertise van de huidige gemeenteraadsfractie waarborgt. 

SP-lijsttrekker Nicole van Gemert is blij met de lijst:   "Het team dat we presenteren is een mooie mix van mensen met ervaring, jong nieuw talent en mensen die hun kwaliteiten hebben bewezen in de afdeling. Deze lijst laat zien dat we met vertrouwen én zelfvertrouwen de verkiezingen ingaan. Wij werken aan een flink grotere fractie na 19 maart. Met deze lijst tonen we dat we de kwaliteit daarvoor in huis hebben."

Na van Gemert en de huidige fractievoorzitter Tim Schipper is de eerste nieuwe binnenkomer Hilde Koelmans op plek drie. Hilde werkt in de geestelijke gezondheidszorg en heeft als afdelingssecretaris hard gewerkt aan het versterken van de SP-afdeling. Op vier staat Vincent Wijlhuizen, oud-voorzitter van de SP in Utrecht en werkzaam als ZZP'er in de culturele sector. Michel Eggermont, zittend raadslid voor de SP, maakt de top vijf compleet.

Lijstduwers voor de SP in Utrecht zijn Tweede Kamerlid Paulus Jansen en senator Bob Ruers.

DE TOP-10 VAN DE SP:

 

U bent hier