h

2 maart: bewonersavond lijn 6 Hoograven

26 februari 2017

2 maart: bewonersavond lijn 6 Hoograven

Op donderdag 2 maart organiseren de Utrechtse SP-gemeenteraadsfractie en Statenfractie een bewonersavond over het busvervoer van en naar Hoograven Zuid. De SP wil een rechtstreekse busverbinding terug van en naar de wijkvoorzieningen en het net geopende station Vaartsche Rijn, de oude route van lijn 6.

Sinds 2013 rijdt alleen nog de servicelijn 15 door Hoograven, maar die verdwijnt binnenkort ook, waardoor de reistijden van en naar de wijkvoorzieningen oplopen en een overstap nodig is bij ’t Goylaan.

Dat Hoograven de bus terug wil is duidelijk. Inmiddels zijn er honderden handtekeningen  opgehaald en kwamen er evenzovele reacties binnen via internet. De SP roept iedereen op voor 7 maart een zienswijze in te dienen bij de Provincie via het emailadres info@provincie-utrecht.nl.  Klik hier voor de voorbeeldbrief.

Tijdens de bijeenkomst zullen we de buurt bijpraten over de stand van zaken en verder te ondernemen acties.

De bewonersavond vindt plaats op donderdag 2 maart, om 20.00 uur in buurtcentrum Het Hart van Hoograven aan ‘t Goylaan.

Nadere informatie:
Tim Schipper              06-20337002
Michel Eggermont      06-81082068

Reacties

Bezopen om daar geen bus meer te laten rijden. Al woon ik al bijna 10 jaar niet meer in die wijk en stad, ik maakte veel gebruik van die lijn. Steeds maar meer asfalt lost niets op, hoewel het openbaar vervoer in Houten ook miniem en dus onvoldoende is.
We hebben en willen nou eenmaal niet allemaal zo n stinkkar! Denk eens aan de mensen die niet meer kunnen fietsen en ontsluit die stomme singelstad nou eens echt goed.
Ch. Koren

Reactie toevoegen

U bent hier