h

27 februari, 15.00 uur: Gagelgroen blijft publiek bezit

26 februari 2010

27 februari, 15.00 uur: Gagelgroen blijft publiek bezit

In 2005 werd er massaal actie gevoerd tegen het plan om 50 groenstroken in de stad vol te bouwen. De gemeenteraad erkende de weerstand en verwees de plannen naar de prullenbak. Met het Gebiedsplan De Gagel dreigt de groenstrook bij de Ramsesdreef wederom ten prooi te vallen aan verstening. Ondanks het enorme protest uit de wijk.

Geen Groen voor Poen 2010

Het groen in de Gagel is van iedereen en daarom verklaart de SP het zaterdag 27 februari officieel tot publiek bezit. Gemeente en corporaties: geen groen opofferen voor poen!

Als het aan de SP ligt gaan de bouwplannen direct van tafel na 3 maart en dat geldt trouwens ook voor de grootschalige sloopplannen in de Gagel. De wijkbewoners zijn duidelijk genoeg geweest. De politiek kan daar niet omheen.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 27 februari, om 15.00 uur op de Ramsesdreef.

Stem op 3 maart op een partij waar u op 4 maart ook nog wat aan hebt. Stem SP!

Belangrijke zaken regel je samen

U bent hier