h

Kom nu in actie tegen verbreding A27!

26 mei 2016

Kom nu in actie tegen verbreding A27!

Foto: SP Utrecht

Ben je het, net als de SP, oneens met de plannen van minister Schultz om de verbreding van de A27 definitief door te zetten?  Vind je, net als wij, een goede luchtkwaliteit en een gezonde leefomgeving zonder verkeerslawaai van levensbelang? Ben je tegen grootschalige bomenkap in Amelisweerd? 

Kom dan met ons in actie. Wij sluiten ons aan bij het verzet van de Kerngroep Ring Utrecht (KRU), het platform waarin Utrechtse bewoners-, natuur- en milieuorganisaties zich verenigd hebben. 

 
Op zondag 5 juni vindt er een grote protestdemonstratie plaats in Lunetten. SP Utrecht is daarbij. Dat doen we graag met hele grote groep, dus kom ook en laat je zien en horen!   

•    Plaats:     Tussen de Rails, bij NS-station Lunetten
•    Tijd:         vanaf 13.00 uur
 
 
Wat je verder nog kunt doen:

  • Teken de petitie!. Dit kan hier.
  • Dien een bezwaarschrift/zienswijze in. Let op: dit kan tot uiterlijk 20 juni! Op die datum verstrijkt de inzagetermijn van het ontwerptracébesluit en het milieueffectrapport. Een goede schrijfhulp vind je hier. Doe dit vooral! Hoe meer de minister bedolven wordt onder de protesten, hoe beter.

Tot zondag 5 juni. We rekenen op je komst!
 
Historie:

De SP strijdt al jaren samen met bewoners en organisaties tegen de verbreding van de A27.
Hieronder is een selectie terug te lezen uit onze berichten van de afgelopen jaren.   

Paulus Jansen: Samsom, ga om!

Nieuw onderzoek naar verbreding A27

Laat Lunetten Niet Stikken in beroep tegen uitbreiding A27

Honderden bewoners demonstreren tegen verbreding snelwegen

Actie Lunetten voor investeren OV en tegen verbreding A27

Doe mee aan menselijk lint tegen uitbreiding A27

 

Reacties

Blijf nou eens van dat bos af, VVD en de rest vervuil je eigen Torentje eens i.p.v. het hele land en volk!!! Voor dat beetje snelheid is geen sloop waard.. Luister nou eens echt, sloopdoven!!!!
Ik werkte bij Justitie te Utrecht toen er zelfs tijdens de rechtszaak al begonnen werd met hakken. Nu zijn we in een nieuw millenium en is het klimaat en het land al zes keer totaal falliet. We pikken dit toch echt niet meer en weer! Veel succes met de acties en zet de troep op het onteerde Binnenhof ook!
Charlotte Koren

goed zo dat Sp het doet

Ik ben er ook bij a27

Reactie toevoegen

U bent hier