h

SP gaat buurten in Vleuten

11 juli 2012

SP gaat buurten in Vleuten

Op woensdag 18 juli gaat de SP Utrecht in Vleuten de wijk in om te "buurten in de buurt" en te vragen aan de inwoners van Vleuten hoe het nu gaat met hun wijk en hun straat. Doe mee en ga samen met andere actieve SP-ers in gesprek met buurtbewoners.

 

Afgelopen jaar is de SP Utrecht samen met wijkbewoners erg actief geweest in Vleuten. Onder andere met acties voor het behoud van de buurtbibliotheek. Ondanks de grote protesten van de buurtbewoners en een plan van de SP Utrecht om de buurtbieb in Vleuten te behouden, voeren de coalitiepartijen (GroenLinks, Pvda en D66) de bezuinigingen gewoon door.

Ben je lid van de SP in Utrecht/Vleuten en heb je zin om mee te helpen bij het "Buurten in de Buurt" en mee de wijk in te gaan, kom dan woensdag 18 juli naar de bibliotheek en doe mee! Tevens zal Tim Schipper, fractievoorzitter van de SP in Utrecht, hierbij aanwezig zijn.

  • Datum: woensdag 18 juli 2012
  • Tijd: 19.00 uur
  • Locatie: verzamelen bij Dorpsplein 1 in Vleuten, buiten voor de bibliotheek
  • Geef je op via: utrecht@sp.nl.

Tot dan!

U bent hier